DropmerchDropmerchDropmerch

Integritet & Säkerhet

1. Personuppgifter


Genom att handla hos Ride All Day AB (Dropmerch.com) accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av personuppgifter (alla uppgifter som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person). Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareför aldrig dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund.

    Ride All Day AB (Dropmerch.com) är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden.
      För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
        Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
          I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.
            Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
              De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: PayPal checkout, Fortnox.
                För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering. 
                  De fraktbolag vi samarbetar med är: DHL och UPS.
                    Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden.

                      2. Dina rättigheter 

                      Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

                        Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.


                        Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

                          3. GDPR och uppdaterad policy

                          3.1 Allmän information

                          Din personliga integritet är viktig för oss, så vi är värnar om att den personliga information som samlas in om dig lagras och hanteras på ett säkert och säkert sätt. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy för att klargöra hur vi hanterar din personliga information i enlighet med det nya EU-direktivet, den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), som börjar den 25 maj 2018. Vi uppmanar dig att läsa denna information noggrant. Om du har några frågor om hur din personliga information hanteras är du välkommen att kontakta oss på: support@rideallday.se
                            Denna information hänvisar till dig som
                              1. Vår kund
                              2. Den som besöker vår webbplats eller våra plattformar i sociala medier, deltagare i marknadsaktiviteter, tävlingar eller kundundersökningar
                              3. Den som andra sätt kommunicerar med oss ​​till exempel via vår kundtjänst

                              3.2 Vad är personuppgifter och vad är behandling av personuppgifter?

                              Personuppgifter är all information som kan kopplas till dig direkt eller indirekt (med eller utan annan information). Som till exempel namn, bild, personnummer, IP-adress eller köphistorik.
                                Bearbetning av personuppgifter är alla former av personuppgifter som registrering, insamling, lagring, bearbetning eller modifiering, läsning, användning, avslöjande, spridning eller annan tillhandahållande av data, aggregering eller avlyssning, blockering, radering eller förstörelse.

                                  3.3 Vilka personuppgifter samlar vi in?
                                  Vi samlar in och lagrar de uppgifter du frivilligt skickar till oss, såsom namn, adress, e-post eller telefonnummer.
                                    Vi har inte tillgång till din kreditkortsinformation eller personnummer, dessa uppgifter behandlas av våra partners PayPal och Stripe. Deras integritetspolicy finns på respektive webbplats.
                                      3.4 Varför samlar vi in ​​din personliga information?
                                      • För att bearbeta och leverera din beställning när du handlar hos oss
                                      • För att kontakta dig i händelse av problem eller förseningar i leveransen av din beställning
                                      • För att svara på dina frågor om du kontaktar vår kundsupport via e-post eller digitala kanaler (inklusive sociala medier)
                                      • För att göra några återbetalningar eller ersättningar för klagomål eller garantifrågor
                                      • För att informera vinnarna om alla tävlingar online
                                      • För att hantera medlemskap och "mitt konto"
                                      3.5 Hur samlar vi in ​​din personliga information?

                                       

                                      När du köper våra produkter eller tjänster, besöker våra webbplatser som inloggad kund eller på annat sätt kontaktar oss, samlar vi in ​​personlig information som namn, adress, e-postadress, telefonnummer, köp, beställnings- och användningshistorik, IP-adress och annan fallrelaterad information, såsom information som du tillhandahåller oss på vår kundtjänst.

                                        3.6 Hur länge sparar vi din personliga information?

                                         

                                        Vi sparar bara din personliga information så länge det krävs för att uppfylla syftet med processen eller andra relevanta åtaganden, eller så länge vi måste lagra dem enligt lag. Därefter raderas eller oidentifieras din information så att de inte längre kan länkas till dig
                                          Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
                                          Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
                                          Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
                                          Kundvagn

                                          Din vagn är tom.

                                          Return To Shop

                                          Lägg till ordernotRedigera ordernot
                                          Uppskatta frakt
                                          Lägg till en kupong

                                          Uppskatta frakt

                                          Lägg till en kupong

                                          Rabattkoden fungerar i kassan