DropmerchDropmerchDropmerch

3PL - Unik tredjepartslogistik med butik

3PL

Med Dropmerch hittar du en partner för hela processen och vi kan hjälpa dig med både skapandet och tryckeridelen men visste du att vi även erbjuder tredjepartslogistik (3PL) och viss lagerhantering.

En digital och analog framtid

Vi tror på att skapa en synergi där skapande och försäljning går hand i hand och vi har över 20 års digitalvana och e-handelsbakgrund och kan guide och skapa online-satsningar tillsammans med dig, dina kunder eller bandmedlemmar.

Oavsett om du väljer en befintlig plattform såsom Shopify eller Woocommerce har vi möjlighet att konsultera på uppbyggnad eller rentav vara en del av vårt egna nätverk - hör av dig för att bli en partnerkund.

Dropmerch 3PL och lagerhantering

Dropmerch erbjuder en unik 3PL-lösning för våra kunder. Vi är inget anonymt varulager utan vi har 1000 kvm lager i hjärtat av Göteborg på Ringön där både du som kreatör kan hämta varor men vi erbjuder även en fysisk butik så dina kunder kan handla lokalt!

Kombinerat med vår on-demand print-tjänst får du kombinationen av en onlinebutik och fysisk butik och du slipper oroa dig för att lagra produkter i massor. En one-stop-shop för allt du behöver för att komma igång med dropshipping.

Work illustrations by Storyset

Vad är en tredje part logistik (3PL)?

En 3PL är ett företag som du anlitar för att hantera din produktförsäljning, orderhantering och leveranser. Med andra ord, de tar hand om allt detaljhandelsarbete som du inte vill eller kan göra själv. En 3PL är perfekt för dropshipping-företagare, eftersom de tar hand om lagring och frakt av dina produkter åt dig.

Det finns många fördelar med att anlita en 3PL, men här är några av de viktigaste:

  • 3PL: er minskar din lagernivå och därmed dina kostnader.
  • 3PL: er gör det möjligt för dig att leverera produkter till kunder snabbare och enklare.
  • 3PL: er hanterar alla aspekter av frakt och leverans, så du behöver inte oroa dig.

Fördelar med att använda Dropmerch 3PL:

Unika möjligheter att sälja och producera dina tryckta varor under samma tak som du även kan skicka fysiska kunder till. Du väljer själv vad du vill göra tillgängligt i våran butik, resten producerar vi on-demand men oavsett kan dina kunder få möjlighet att själva testa, prova och utforska ditt egna sortiment.

Hör av dig till oss om du är intresserad av att veta mer om våra lager- och logistiklösningar.

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop