DropmerchDropmerchDropmerch

Tryckguide för att printa egen merch

På Dropmerch.se har vi gjort det enkelt för dig att printa egen merch, oavsett om du är en professionell artist eller bara vill skapa något unikt för dina vänner. Med vår tryckguide kan du enkelt följa steg-för-steg instruktionerna och skapa din egna unika merch på nolltid!

Tryck din egna t-shirt, huvtröja eller merch

Oavsett om du vill printa T-shirts, luvtröjor, kepsar eller något annat, så har vi det du behöver. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika typer av kläder och tillbehör, allt från högkvalitativa plagg till budgetvänliga alternativ.

Välj rätt plagg att trycka på

Det första steget är att välja det plagg du vill trycka din design på. Vi har ett stort utbud av olika typer av kläder, så ta gärna en titt runt och se vad vi har att erbjuda. När du har hittat det plagg du vill ha, så är det dags att gå vidare till nästa steg.

Skapa och välja rätt motiv

Nästa steg är att välja den typ av tryck du vill ha på ditt plagg. Vi erbjuder flera olika typer av tryck, allt från enfärgat tryck till mer avancerade alternativ och flerfärgstryck utan minimum antal.

1-färgstryck och 4-färgstryck

Enfärgat tryck är det enklaste och mest budgetvänliga alternativet, medan mer avancerade alternativ som flock- eller vinyltryck kommer att ge din merch en mer professionell look.

Designa online med editor

Med våran enkla online editor kan du sedan enkelt välja ditt motiv och ladda upp. Du kontrollerar storlek och placering och kan även välja flera ytor att trycka på (såsom fram och baksida och även armtryck på vissa plagg).

Beställ din merch online

När du är nöjd med din design, så går det snabbt och enkelt att beställa via vår hemsida. Vi skickar sedan ditt plagg tryckt och klart till dig inom några få arbetsdagar.

Enstaka plagg eller kollektion

En av styrkorna med Dropmerch är att du fritt kan skapa ett plagg, utan krav på antal eller minsta beställning och vi har inga gömda avgifter. Behöver du fler antal eller vill göra en större beställning hittar du en smidig prisstege på varje plagg så du snabbt kan få en uppfattning om totalen.

Vill du ta det till nästa nivå erbjuder vi även en lokalbaserad dropshipping där vi hanterar hela ditt flöde - skapa motiv, sprid ordet och låt oss sköta produktion on-deman och frakt och logistik!

 

Läs mer här om Dropmerch Marketplace om du vill skapa en egen butik.

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop