DropmerchDropmerchDropmerch

Dropship med Dropmerch

Här hos Dropmerch tillverkar du smidigt dina produkter efter behov. Vi har inga minimum antal eller krav och dina klädtryck är alltid inkluderade med fullfärgsmotiv i både 4-färg och 5-färgstryck. Du kan välja att trycka en singeltröja, t-shirt eller huvtröja till bara dig, dina vänner eller erbjuda dina befintliga kunder eller medlemmar att köpa nya produkter, utan risk eller onödiga kostnader.

Vad är dropshipping

Att handla med dropshipping innebär i grunden att man säljer produkter och producerar utefter efterfrågan och inkomna ordrar. Man tar emot en order från kunden, och skickar sedan vidare beställningen till en tillverkare och ger dig som kreatör, företag eller förening en möjlighet att kunna erbjuda dina egendesignade produkter utan att ta onödiga risker eller större investeringar innan man vet om konceptet håller.

Hos Dropmerch är det vi producerar nästan uteslutet på on-demand och vi är stolta över att kunna ha en tillverkning i Sverige som vi själva styr över och kan kvalitetssäkra.

Fördelar och nackdelar med dropshipping

Det finns många fördelar med dropshipping, men det finns även nackdelar. En av de stora fördelarna är att man inte behöver ligga ute med stora kapitalinsatser för produktion och lagring av varor. Detta gör det möjligt för fler att starta eget, och tjäna pengar på nätet. Att handla med dropshipping är också smidigt och enkelt, både för köparen och säljaren. Köparen slipper lägga ner stora mängder tid på att leta efter produkten, och säljaren slipper hantera lagring och frakt.

Fördelar med dropshipping

  • Du kan skapa enskilda plagg och produkter utan risk
  • Du kan snabbt testa nya idéer och koncept
  • Du kan erbjuda kunder nya artiklar snabbt
  • Du behöver inte hantera lager och logistik
  • Du får mer tid att ägna dig åt marknadsföring eller nya koncept

En av de största nackdelarna med dropshipping är att man som säljare inte har kontroll över produkterna. Man kan inte garantera kvalitén på produkterna, och det är inte alltid lätt att få tag i en bra leverantör. Dessutom kan det vara svårt att hitta rätt produkter, och det kan ta tid innan man hittar en leverantör som levererar pålitligt.

Nackdelar med dropshipping

  • Du lämnar kvalitetskontrollen till någon annan
  • Vid enstaka ordrar får du inte mängdrabatter på samma sätt som bulk
  • Vissa leverantörer värdesätter inte kvalitet och kör på utan omtanke

Med Dropmerch är du i trygga händer, inte minst för att vi själva är extremt kräsna vad det gäller kvalitet och vi har förfinat vårt utbud av tillverkare, maskiner och processer för att ge dig en riktigt hög kvalitet på dina produkter.

Vi har dessutom en egen logistiklösning som gör att vi kan leverera snabbt och tryggt och hanterar dagligen internationella och inrikesutskick direkt till slutlund och till frakthubbar.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med frakt, lager och 3PL.

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop