DropmerchDropmerchDropmerch

Sälj med Dropmerch Marketplace

Hos Dropmerch kan du både skapa och trycka dina egna kläder och printa din merch men vi kan också hjälpa dig med hantering, logistik och försäljning.

Allt detta under ett och samma tak, för en smidig och effektiv merchandising.

Dropmerch Marketplace

Dropmerch Marketplace är en unik plattform där du kan sälja din merch till musikfans världen över. Merch är inte längre bara T-shirts och kepsar, utan det finns möjlighet för dig att sälja allt från mobilskal och posters till tröjor och hoodies.

Dropmerch Marketplace ger dig möjlighet att sälja dina produkter till en större publik än du någonsin kunnat drömma om, och det helt utan försäljningsavgifter.

Det finns ingen gräns för vad du kan sälja på Dropmerch Marketplace, så länge det är relaterat till dig och din kreativitet. Så om du är en artist, bandmedlem, grupp eller enskild musiker eller illustratör, förening eller klädmärke, så har vi plats för dig.

Skapa ett konto på Dropmerch Marketplace idag och börja sälja din merch till en helt ny publik. Vi ser fram emot att se vad du har att erbjuda!

Sälj dina kläder

Som kreatör i vår marketplace så får du enkelt en butiksyta där vi tillsammans hjälper dig att skapa rätt känsla och utbud för dina kunder, fans, medlemmar och framtida köpare.

Inkluderat i marketplace finns möjlighet att låta dina lokala kunder komma till våran fysiska butik och showroom på Ringön i Göteborg och om du vill kan du trycka upp och erbjuda produkter till direktförsäljning utöver att alltid finnas tillgängligt online.

Vi tror på att marknadsplatsen ska fungera som ett komplement till din rörelse och kan finnas tillsammans med din nuvarande hemsida och sociala medier. Kanske sköter du inrikesförsäljning redan men vill ha hjälp med internationell hantering eller om du har begränsade möjligheter att ta emot kunder på vardagar, låt dem komma hit och handla i fysisk butik.

On-demand och dropshipping

Dropmerch fungerar som en brygga för on-demand produktion och tryckeri. Vi är ett lokalt tryckeri Göteborg med internationella utskick och leveranser dagligen till Europa, Usa, Kanada och även Asien.

De allra flesta produkter trycks på begäran och vi har inga minimum krav på antal eller begränsningar på färg på motiv. Du skapar fritt och utan onödiga risker. Faktum är att många av våra kunder och artister vi idag arbetar med ofta kompletterar större ordrar med en helt digital butik på vårt marketplace (eller egna befintliga webbutiker) och låter oss producera on-demand. Ingen risk i onödan, inga lager eller "gamla produkter" på hyllan.

 

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop