DropmerchDropmerchDropmerch

Om Dropmerch

Vi startade Dropmerch helt enkelt för att vi själva älskar att designa våra egna tryck till kläder. Långt innan vi startade Dropmerch skissade vi bland annat eget bandmerch (the band is going to make it!), egna figurer och lekte med olika motiv och färger. Dock kunde vi inte skicka allt till tryck eftersom vi hade svårt att hitta ett tryckeri som ville trycka hej vilt.. Spola fram några år och vi är nu själva det klädtryckeriet vi saknade. Nu vill vi ge chansen till alla som vill designa kläder med eget tryck att få leka och vara kreativa utan en tanke på minimumbeställningar!

Skicka dina drömmar på print - vi fixar resten

Hos oss kan du enkelt ladda upp ditt eget motiv och få färdigtryckta plagg levererade utan krångel. Få hjälp med frakt och logistik från Dropmerch - ett fristående tryckeri helt enkelt!

Dropmerch som partner 

Du bestämmer själv hur mycket vi som tryckpartner ska vara involverade. Behöver du hjälp med grafisk design, logistik och frakt samt lagerhållning och distribution med returhantering? Inga problem, vi löser det! Vi gör allt för att du ska kunna fokusera på det som du tycker är roligt och för att du ska slippa krångel. 

Vill du bara att vi hjälper dig att trycka ditt motiv på kvalitetskläder så kör vi på det.  

För mer info och offert kontaktar du oss via mail eller via vårt formulär på kontaktsidan.Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop