DropmerchDropmerchDropmerch

Bygg egen butik med Shopify

Shopify

Shopify är ett molnbaserat handelsplattform som ger företagare möjligheten att skapa en onlinebutik. Det erbjuder också verktyg för marknadsföring, betalningar och logistik. Shopify har använts av flera stora företag, inklusive Tesla Motors, Budweiser och George Soros.

Dropmerch är faktiskt byggt på en version av Shopify och vi har byggt flera kundbutiker på plattformen och har flera års erfarenhet av bland annat Liquid och .js för att hantera speciella funktioner och önskemål.

Shopify är ett av de mest populära verktygen för att skapa en onlinebutik. Det finns många olika sätt att anpassa din butik med Shopify, och det erbjuder också många olika verktyg för marknadsföring och betalningar.

Det finns många olika alternativ när det gäller handelsplattformar, men Shopify är ett av de enklaste och mest användarvänliga. Det finns många fördelar med att använda Shopify, inklusive:

  • Möjlighet att skapa en unik onlinebutik
  • Enkel anpassning och personliggörande av butiken
  • Verktyg för marknadsföring och betalningar
  • Molnbaserad plattform som är enkel att använda

Om du är intresserad av att starta en onlinebutik, är Shopify ett utmärkt val. Det erbjuder allt du behöver för att skapa och driva din butik, inklusive verktyg för marknadsföring, betalningar och logistik och vi kan assistera och hjälpa dig bygga din egna shopifybutik vid speciella förfrågningar.

Vill du ha mer kontroll över din server och hosting så rekommenderar vi att kolla in Woocommerce som bra alternativ.

Vill du inte skapa en egen butik, varför inte läsa mer om Dropmerch Marketplace där du får en butiksfront som vi hjälper dig göra helt kostnadsfritt.

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop