DropmerchDropmerchDropmerch

Cut-and-sew produktion

 

Dropmerch är experter på on-demand produktion och textilprint men vi har en bakgrund inom cut and sew med flerårig produktion hos olika textilleverantörer i både asien och europa.

Med vårt nätverk kan vi hjälpa dig att ta din kollektion till nästa nivå med egna tyger, figursydda mönster eller till och med egendesignade solglasögon.

 

Vad är cut and sew produktion?

Cut and sew produktion innebär helt enkelt att man syr ihop plaggen själv istället för att bara klippa ut dem från ett stort tygstycke. Detta ger dig möjlighet att producera mer unika och exklusiva plagg, då ni inte är begränsade till de tyger som finns på marknaden. Du har även möjlighet att trycka direkt på tyget, vilket gör det möjligt för er att skapa helt unika mönster och färger. Detta är en teknik som kallas för sublimeringstryck, och det är något som vi på Dropmerch kan erbjuda via våra samarbetspartners.

Hos oss på Dropmerch har vi ett stort nätverk av externa partners, som alla specialiserar sig på olika typer av cut and sew produktion. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder en unik och personlig service, där ni kan få hjälp med allt från valet av tyg till designen av plagg. Vi har även lång erfarenhet av cut and sew produktion, och vi vet hur man skapar de bästa plaggen med den bästa kvaliteten. Så om du behöver hjälp med att sy ihop dina egna plagg, tveka inte att höra av dig till oss på Dropmerch!

Kontakta oss här för mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Vad är sublimering

Sublimeringstryck är en tryckmetod där man trycker direkt på tyget, vilket gör att färgerna blir mycket mer hållbara och vibrant. Den här metoden fungerar bäst på syntetiska tyger såsom polyester eller nylon. Vanliga produkter som sublimeras är träningskläder, shorts, badbyxor och idrottströjor.

Om du är intresserad av att lära dig mer om cut and sew produktion, eller sublimeringstryck, så tveka inte att höra av dig till oss på Dropmerch. Vi har experter på området och vi hjälper gärna till med ditt nästa projekt!

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop