DropmerchDropmerchDropmerch

Leverans & Returer

1. Returer

Vi accepterar inte returer av specialbeställda produkter, dvs. produkter som produceras i enlighet med dina instruktioner och som innehåller ditt innehåll.

  1.1 Returnera en produkt

  Om du ska returnera en produkt, skicka den till:

   Ride All Day AB / Dropmerch 

   Manufakturgatan 23

   SE417-07 Göteborg

   SVERIGE

   För returer som skickas internationellt, markera paketet tydligt med "RETUR VAROR" för att undvika tullar. Vi är INTE ansvariga för eventuella returavgifter. Eventuella avgifter är ditt ansvar. Du måste returnera varorna inom 14 dagar efter att du skickat returmeddelandet till oss på dropmerch.com.

   1.2 Transportskador och ej upptagna förpackningar.

   Om en produkt skadas eller går förlorad under transporten från oss, bör rederiet betraktas som ansvarigt och ett klagomål ska skickas omedelbart till transportören. Om en produkt skadas eller går förlorad om du på eget initiativ returnerar den kommer du som avsändare att hållas ansvarig för produkten. Därför rekommenderar vi att alla försändelser förpackas noggrant i originalförpackning eller motsvarande förpackning. Och ska också skickas som spårbar leverans.

    Om ett paket inte samlas in på ditt postkontor inom 14 dagar kommer du att debiteras en hanteringsavgift för att täcka returfrakt och fraktkostnader, i enlighet med EU: s nya regler (SFS 2005: 59) (20140613) kundorder i EU.

     2. Leverans 

     Våra normala produktions- och leveranstider är 5-14 arbetsdagar. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: support@dropmerch.com. Paket inom Sverige skickas med DHL.

      2.1 Leverans utanför Sverige

      Vad du behöver veta:
      • Vi skickar internationellt med UPS
      • Alla priser visas i SEK och exklusive moms.
      • Den här butiken är baserad i Sverige
      • Om du bor utanför Europeiska unionen (EU), observera att moms dras av från det slutliga priset.
      • Vi arbetar ständigt med att leverera dina produkter så snart som möjligt
      • Fraktkostnad och leverans beror på var i världen du bor. Kontrollera priser och leveranstid i kassan.

       2.2 Distansförsäljningslagen - (Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler)

      Du, som privatperson, har 14 dagars ångerrätt enligt Distansförsäljningslagen. Det finns ingen ångerrätt om det totala priset som ska betalas är under 400 SEK eller för skräddarsydda produkter.

      För produkter som lagras börjar uttagsperioden från den dag du fick din leverans (om den levereras på en lördag, söndag eller helgdag börjar uttagsperioden nästa arbetsdag).

      Om produkten har hanterats så att den har tappat sitt fulla värde dras den från återbetalningen. Produkten måste vara i ett sådant skick att den kan säljas igen. Vi förbehåller oss rätten att dra av nedskrivningen.

       2.3 Ej uthämtade paket

       Tänk på att ditt paket endast finns kvar på ditt utlämningsställe i max 14 dagar. Ej hämtade paket returneras till Dropmerch.com. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kund kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Hanteringsavgiften är för närvarande 400 kronor. 


        3. Ångerrätt

        Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

         3.1 Vid nyttjande av din ångerrätt:

         Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss support@dropmerch.com. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returen gäller framgå klart och tydligt.

         Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

         Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

         På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

          5.2 Ångerrätten gäller inte vid:

          Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.

          Specialtillverkad beställningsvaror, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål eller anpassande mått som inte finns i lager.

          För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här.

           Ansök om att starta egen butik

           Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
           Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
           Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
           Kundvagn

           Din vagn är tom.

           Return To Shop