DropmerchDropmerchDropmerch

Sälja i fysisk butik

Dropmerch x Manufakturgatan

Dropmerch är ett unikt merch-tryckeri som kombinerar enkelhet och kvalitet med on-demand produktion, lagerhantering och fysisk butik. Hos oss kan du trycka merch, kläder, stickers och accessorarer eller använda våran Marketplace och sälja online där vi hanterar pack och logistik och även visa upp dina varor fysisikt i våran butik tillsammans med Manufakturgatan.se

 

Att sälja sina varor fysisikt i en butik är en dröm för många men det är oftast förknippat med höga kostnader och stora risker. Hos Dropmerch tar vi alla risker och kostnader bort så att du kan fokusera på det som är viktigt - att skapa och sälja din produkt.

Dropmerch i butik

Vi tar hand om allt från tryck, lager och packning till försäljning och marknadsföring. Så du kan luta dig tillbaka och titta på hur ditt varumärke växer!

 

Dropmerch är ett tryckeri med on-demand produktion i Göteborg, vilket innebär att vi trycker dina produkter när du gör en beställning. Detta gör det möjligt för oss att hålla nere lagernivåerna och kostnaderna, samtidigt som vi alltid kan leverera snabbt och smidigt.

Dropmerch är unikt i Sverige, vi är en fullservice merch-butik som tar hand om allt från tryck till försäljning. Ingen annan butik erbjuder samma tjänster och kvalitet under ett och samma tak.

Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på det som är viktigt - att skapa och sälja din produkt.

Kom in till oss på Manufakturgatan 23 eller besök vår hemsida för mer information. Vi hjälper dig gärna med dina frågor!

Ansök om att starta egen butik

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] kvar.
Kundvagn

Din vagn är tom.

Return To Shop