Direct to Garment, eller DTG som det ofta kallas, låter oss trycka fullfärgstryck direkt på dina plagg. Fördelen med DTG är att motiven får fantastisk detaljrikedom och du kan ta ut svängarna och leka med idéer utan att förlora ditt uttryck när du skickar till tryck. I princip kan våra DTG-skrivare trycka nästan vilken bild som helst på plaggen du vill ha. Mindre begränsningar, mer kreativ frihet! 

Dropmerch DTG - Inga minimums 

Vi älskar friheten att designa egna tryck till våra kläder och Dropmerchs grundidé är att skapa ett kreativt flöde utan begränsningar. Vi har medvetet valt att inte ha påtvingade minimumbeställningar eller gömda kostnader, allt för att du som kreatör ska få mer utrymme att testa nya idéer, koncept och visuella uttryck. Och tack vare digital teknik är vi ett snäpp närmare total kreativ frihet!


En annan stor fördel med att inte ha minimums och en digital produktion är att vi kan minska vårt klimatavtryck och jobba miljövänligt. Vi använder miljöcertifierade bläck och alla våra leverantörer är noggrant utvalda.