Designa och tryck din alldeles egna mugg med Dropmerch. Vi har ett stort utbud av olika muggar att välja mellan, så du kan enkelt hitta den som passar just dig. Oavsett om du letar efter en klassisk vit mugg eller en roligare variant, så kan vi erbjuda det. Du väljer helt enkelt motivet som du vill ha på muggen, och sedan trycker vi det åt dig.

Tips på motiv som passar att trycka på egen mugg

  • Ditt namn eller nickname
  • En text du gillar, till exempel en citat eller ordspråk
  • Ett roligt motiv, kanske något som speglar din personlighet?
  • Ett foto på dig själv eller dina vänner/familj

 

Det är helt upp till dig hur du vill designa din mugg, och det tar bara några minuter att göra.

 

Keramisk mugg med tryck

Dropmerch trycker muggar i hög kvalitet, så du kan vara säker på att ditt motiv kommer se fantastiskt ut. Vi använder oss av en keramisk mugg med vit glansig yta för att få ett bra resultat. Dessutom är muggen diskmaskin- och microvågsugnssäker, vilket gör den mycket praktisk att använda.

Självklart kan du också handla flera olika muggar om du vill, och trycka olika motiv på varje mugg. Kanske vill du ha samma motiv på alla muggar, eller kanske en helt annan design på varje mugg? Det är upp till dig!

Emaljmugg med tryck

Vi trycker också emaljmuggar, som är helt unika i sitt slag. Emaljen gör att muggen får en rustik och vintagekänsla, och det fina med dessa muggar är att varje mugg blir lite olik alla andra. Dessutom tål de höga temperaturer, så du kan använda dem både till kaffe och te. Läs mer om våra emaljmuggar här.

Vill du trycka din egna mugg med eget motiv?

Gå till våran online editor och tryck din mugg här