Hoodies och huvtröjor är ett perfekt sätt för band, musiker och kreatörer att visa upp sin identitet. Genom att trycka hoodies och huvtröjor med ditt band- eller artistnamn, logotyp eller annan design kan du enkelt skapa en unik look som representerar din verksamhet på ett professionellt och stilrent sätt.

 

Olika typer av hoodies

Det finns många olika typer av hoodies och huvtröjor att välja mellan, så det är viktigt att du väljer en modell som passar dina behov och budget. Generellt sett är det billigare att trycka flera hoodies eller huvtröjor på samma gång, så det kan vara lönsamt att beställa större upplagor om du planerar att använda dem regelbundet.

Hoodies med och utan dragkedja

Hoodies är en typ av tröja som har en huva, och de finns i både lång- och kortmodell. Hoodies med dragkedja är vanliga, men det finns även hoodies utan dragkedja. Hoodies kan vara gjorda av olika typer av tyg, men de flesta är tillverkade av bomull eller polyester. Några hoodies har även andra material som t ex fleece för att hålla dig varm på vintern. Hoodies finns i en mängd olika färger, men de populäraste färgerna är svart, grå eller vit.

När du har bestämt dig för vilken typ av hoodie eller huvtröja du vill trycka, måste du välja en tryckmetod. Det finns flera olika tryckmetoder för att trycka hoodies och huvtröjor, men de två vanligaste är digitaltryck (DTG) och screentryck.

Hoodies med digitaltryck

Hos Dropmerch arbetar vi nästan uteslutet med digitaltryck just för att du som kreatör ska få mest valfrihet - vi har inga minimum antal och inga begränsningar när det gäller färger och detaljer och DTG passar perfekt för till exempel omslag och konvolut som motiv på din hoodie.

 

Något som är viktigt att tänka på när man trycker hoodies och huvtröjor är färgerna. En av de stora fördelarna med digitaltryck jämfört med screentryck är att det går att använda fler och mer exakta färger. Det betyder att du kan matcha dina hoodies eller huvtröjor perfekt med ditt band- eller artistnamn, logotyp eller annan design.

Tryck din egna hoodie

En annan fördel med digitaltryck är att det går snabbare och är enklare att trycka flera hoodies eller huvtröjor på samma gång. Det betyder att du kan beställa större upplagor av hoodies eller huvtröjor utan att behöva oroa dig för att det tar för lång tid.

 

Digitaltryck är det bästa valet för kreatörer som vill ha mest valfrihet när det gäller färgval och design. Screentryck är lämpligt för större upplagor och kan vara billigare per hoodie eller huvtröja i massupplaga, men digitaltryck är snabbare och enklare att trycka flera versioner på samma gång. I slutändan kommer det bästa valet för din idé att bero på dina specifika behov och preferenser.

 

Hoodies och huvtröjor är ett perfekt sätt för band, musiker och kreatörer att visa upp sin identitet. Genom att trycka hoodies och huvtröjor med ditt band- eller artistnamn, logotyp eller annan design kan du enkelt skapa en unik look som representerar din stil på ett snyggt och stilrent sätt.

Samlingar som innehåller hoodies:

Bandmerch med egna huvtröjor

Start-up hoodies utan minimum