Under de senaste åren har print on demand-produkter (POD) blivit allt populärare. POD är ett bra sätt att börja sälja eller sätta igång en storlslagen idé med väldigt små investeringar i förväg. Det är ett fantastiskt sätt att testa nya produktidéer med minimal risk och du kan ändra, tweaka och testa utan större risker.

Använd print on-demand för att komplettera ditt befintliga produktutbud.

Om du redan har en produkt eller tjänst som du säljer kan du använda POD-varor för att komplettera ditt befintliga erbjudande och öka din vinst. Till exempel, om du är en grafisk designer kan du sälja tryck av ditt arbete, eller om du är musiker kan du sälja t-shirts med ditt bands namn och logotyp på.

Använd print on-demand för att nå en ny publik.

POD-varor kan också användas för att nå en ny målgrupp som kanske inte är bekant med ditt arbete. Till exempel, om du är en konstnär som främst säljer tavlor, kan du använda POD för att sälja utskrifter av ditt verk. Detta skulle tillåta dig att nå en ny publik som kanske inte är bekant med ditt arbete men som skulle vara intresserad av att köpa ett tryck eftersom det är billigare än en tavla.

Använd POD för att testa nya produktidéer.

Om du har en idé om en ny produkt men du är osäker på om den kommer att sälja, är POD ett bra sätt att testa vattnet utan att göra en enorm investering i förväg. Om du till exempel funderar på att sälja muggar med din konst tryckt på dem, kan du använda POD för att producera ett litet parti muggar och se hur de säljer innan du investerar i en större produktionsserie.

 


Print on demand (POD) är ett bra sätt att tjäna pengar med små investeringar i förväg, och det är ett fantastiskt sätt att testa nya produktidéer med minimal risk. I det här inlägget har vi visat dig hur du använder POD-varor för att öka din vinst. Oavsett om du använder POD för att komplettera ditt befintliga produktutbud, nå en ny målgrupp eller testa nya produktidéer, kan POD vara ett bra sätt att öka din resultat.