Hur får du din design att sticka ut från resten? Genom att skapa iögonfallande design, förstås! Fortsätt läsa för att ta reda på hur du får dina designs att stå ut och dra till sig uppmärksamhet.

Använd ljusa och djärva färger

Ett sätt att få din design att sticka ut är att använda ljusa och djärva färger. Det är dock viktigt att använda dessa färger sparsamt för att inte överväldiga ögat. Försök att införliva en eller två ljusa färger i en design som mestadels består av neutrala toner. Detta kommer att hjälpa till att skapa en design som är både iögonfallande och balanserad.


Använd mönster och texturer

Ett annat sätt att lägga till visuellt intresse för dina mönster är genom att designa med intressanta mönster och texturer. Prova att använda upprepade mönster eller unika texturer för att lägga till dimension och djup till dina mönster. Detta kommer att hjälpa till att skapa iögonfallande kläder som säkerligen kommer att väcka uppmärksamhet.


Tänk utanför boxen

När det kommer till att skapa iögonfallande kläddesign är det viktigt att tänka utanför boxen. Var inte rädd för att experimentera med olika silhuetter, snitt och proportioner. Genom att tänka utanför ramarna kan du skapa verkligt unika mönster som säkert kommer att sticka ut från resten.

 


Där har du det! Några tips om hur man skapar iögonfallande design. Genom att använda ljusa färger, intressanta mönster och tänka utanför ramarna kan du skapa design som säkerligen kommer att väcka uppmärksamhet. Så fortsätt och experimentera tills du hittar en look som verkligen är din egen!

Sport illustrations by Storyset