On-demand-utskrift är en digital tryckteknik som låter dig skapa varor och tryck endast efter behov, vilket gör att du inte behöver beställa stora mängder på en gång.

Denna typ av produktion är perfekt för små företag eller för alla som vill sälja varor utan att behöva investera en massa pengar i förväg.

Med on-demand-utskrift produceras dina varor när du behöver dem, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för överlager eller att bli fast med osålda varor. Dessutom eliminerar on-demand-utskrift också behovet av lagerlagring, vilket kan spara mycket utrymme och pengar på lång sikt.


On-demand är inte bara bekvämare och mer kostnadseffektivt än traditionella utskriftsmetoder, utan det är också mer miljövänligt.

Eftersom on-demand-skrivare inte kräver något material förrän en vara faktiskt är beställd, finns det inget slöseri med denna typ av produktion jämfört med traditionella tryckmetoder som ofta resulterar i stora mängder överskott och ökad risk för dig som kan stå med osålda varor och växande lager.


Slutligen erbjuder on-demand en nivå av anpassning som traditionella metoder helt enkelt inte kan matcha. Med tryck på begäran kan du välja mellan ett brett utbud av färger, material och ytbehandlingar för dina utskrifter, vilket innebär att du kan skapa helt unika varor som kommer att sticka ut från konkurrenterna.