När det kommer till att trycka t-shirts finns det många olika metoder där ute. Men om du verkligen vill ha det bästa kvalitetstrycket bör du kolla lite extra på kläder tillverkade med ringspunnenbomull.

Ringspunnen bomull är mjukare och bekvämare

Ringspunnen bomull är gjord av längre fibrer som är tätt tvinnade ihop. Detta resulterar i ett tyg som inte bara är mjukare, utan också mer hållbart. Det är därför som ringspunnen bomull ofta används för exklusiva t-shirts. Det är också därför DTG-tryck på ringspunnen bomull ger så högkvalitativa resultat. Bläcket absorberas bättre av tyget, vilket resulterar i livfulla färger och skarpa linjer.

Du kan skriva ut fullfärgsmotiv

Med traditionellt screentryck är du begränsad till maximalt fyra färger per design. Men med DTG-utskrift kan du skriva ut fullfärgsdesigner – inklusive fotografier! Detta öppnar upp en helt ny värld av designmöjligheter för dina plagg.

Inga dolda avgifter

Screentryck kräver användning av skärmar, som måste skapas för varje färg i din design. Detta kan bli dyrt, särskilt om du skriver ut många färger. Med DTG-print finns det ingen schabloner och startavgifter – du betalar bara för själva utskrifterna. Detta gör DTG till ett idealiskt alternativ för kreatörer eller alla som vill spara pengar på sina t-shirttryck.


DTG på ringspunnen bomull är det bästa sättet att trycka dina t-shirts eftersom det ger resultat av hög kvalitet, tillåter fullfärgsdesign och har ingen schablonavgift.

Ringspunnen bomull är också mjukare och bekvämare än andra typer av tyger, vilket gör den till det perfekta valet för t-shirts. Så om du letar efter det bästa sättet att trycka dina t-shirts, leta inte längre än DTG på ringspunnen bomull!