En pikétröja är en tröja, oftast med knappar övertill och vanligen i en eller två färger som grund. Pikétröjor är ofta tillverkade av bomull eller polyester, vilket gör dem bekväma att bära. De finns i olika stilar, allt från enkel och elegant till mer flashy och färgstarka modeller.

 

Pikétröjor för alla tillfällen

Piketröjor passar utmärkt som företagskläder, t ex för personal i butiker eller restauranger. Men även om du inte har ett företag kan det vara kul att trycka egna tröjor till en fest, picknick eller liknande. Oavsett anledningen är det alltid kul att bära en pikétröja med tryck!

Designa och beställ din pikétröja redan idag. Vi har ett stort utbud av olika färger, storlekar och modeller att välja mellan. Oavsett om du är ute efter en enkel vit tröja eller en mer flashy färgstark modell, så hittar du den hos oss. Vårt mål är att alltid leverera kvalitet till bästa pris, så att du som kund blir nöjd oavsett om det är till dig, företag eller idrottsförening.

 

Pikétröjor till idrottsföreningar med sponsorer

Hos Dropmerch kan du enkelt designa och beställa pikétröjor för hela idrottsföreningen. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt egna tryck, välja din tröjmodell samt storlekar och antal. Sedan skickar vi allt till dig så att du kan börja bära dina fina nya tröjor med stolthet!

En av styrkorna med vår tryckteknik är att du kan fritt variera dina motiv, du kan med enkelhet ha individuella namn på varje plagg, eller varför inte unika lagnummer?

 

Pikétröjor för företag och personal

Piketröjor är också mycket användbara för företag, t ex kan man ha dem som arbetskläder eller uniformer. Med tryck på pikétröjan blir den en fin reklamprodukt och samtidigt ser bra ut!

Vi har levererat tröjor till många olika typer av företag, allt från små lokala butiker till stora kedjor. Oavsett vilket företag du har, så kan vi hjälpa dig att designa och trycka pikétröjor som passar just ditt företag.

 

Kontakta oss idag för mer information! Vi ser fram emot att hjälpa dig med din beställning.