Hos Dropmerch kan du snabbt och smidigt få dina specialtryckta tygpåsar eller totebags tryckta i Sverige. Här är några tips för att få bästa resultat när du skriver ut dina egna väskor:

 

- Välj rätt typ av väska. Det finns många olika typer av väskor tillgängliga, så se till att du väljer den som bäst passar dina behov. Om du behöver en stor väska för att bära tunga föremål, skulle en totebag i canvas vara idealisk. Men om du bara behöver en mindre väska för att bära lätta föremål, så skulle en bomullsmuslinväska vara bättre lämpad.

 

- Tänk på storleken på påsen. Du måste bestämma hur stor eller liten du vill att din väska ska vara. Dropmerch erbjuder både standard och anpassade storlekar, så se till att du väljer rätt storlek för dina behov.

 

- Välj det perfekta trycket. När du har bestämt vilken typ av väska och storlek du vill ha, är det dags att välja ett motiv eller tryck som passar din personlighet och stil. Det finns många olika alternativ tillgängliga, så ta lite tid på att titta igenom alla olika alternativen innan du bestämmer dig.

 

- Beställ i god tid. Dropmerch tar vanligtvis ungefär två veckor att producera väskorna, så se till att du beställer din väska i god tid innan du behöver den. Detta gör att du inte behöver oroa dig för eventuella förseningar eller problem som kan uppstå under produktionen.

Olika tygpåsar och ekologiska alternativ

Det finns många olika typer av väskor på marknaden idag, allt från enkla bomullsmuslinväskor till mer avancerade tygpåsar i canvas. Med så många alternativ att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för dina behov.

Vad är en ekologiskt tillverkad tygpåse?

Ekologiskt tillverkade tygpåsar är oftast gjorda av ekologiskt odlade bomullsmaterial, linne eller jute. Det finns också väskor som är tillverkade helt av återvunnen polyester, vilket också räknas som ett miljövänligare alternativ. Ekologiska tygpåsar har vanligtvis en mindre påverkan på miljön under produktionsprocessen jämfört med traditionella tygpåsar.

En ekologisk tygpåse är en bra val för den medvetna konsumenten som vill ha en väska som är skonsam mot miljön.

Dropmerch erbjuder flera olika typer av ekologiska tygpåsar, allt från enkla bomullsmuslinväskor till mer avancerade tygpåsar i canvas som du hittar här.

Tygpåse i bomull, polyester eller canvas

Bomull är ett naturligt fiber som odlas på plantage. Polyester är en syntetisk fiber som tillverkas av petroleumprodukter. Bomullspåsar och väskor är enligt oss den klara favoriten, den känns bättre och trycken blir oftast snygagre. Nackdelen med bomullstygpåsar är dock att de inte tål vatten lika bra som polyestertygpåsar, så det är viktigt att tänka på detta när du väljer en väska och påse.

Dropmerch erbjuder flera olika typer av bomullstygpåsar, allt från enkla bomullsmuslinväskor till mer avancerade tygpåsar i canvas som du hittar här.

Vad skiljer en canvasväska från vanliga tygpåsar?

Canvas är ett tjockare och starkare material än bomull, vilket gör det lämpligare för användning i tuffare miljöer och ger ett mer genuint utseende. Canvasväskor är också vanligtvis vattenavvisande, vilket gör dem bättre lämpade för användning under regniga eller snöiga förhållanden. Nackdelen med canvasväskor är att de oftast är dyrare än vanliga tygpåsar.

Dropmerch erbjuder flera olika typer av canvasväskor, allt från enkla bomullsmuslinväskor till mer avancerade tygpåsar i canvas som du hittar här.

Vilken tygpåse ska du välja?

Det beror helt på vad du ska använda din väska till. Om du bara behöver den för att bära lite mindre saker med dig under dagen, så är en vanlig tygpåse ett bra val. Om du däremot planerar att använda väskan för att bära mer saker, t.ex. under en längre dag på stan eller på stranden, så är det bättre att välja en canvas- eller bomullsväska som är lite tuffare och mer slitstark.

Våra mest populära tygväskor och tygpåsar är de i bomull där ungefär hälften väljer ett ekologiskt material och de populäraste färgerna är beige/sand och svart och båda varianterna passar utmärkt för tryck och motiv.

Det är allt! Med dessa tips borde du kunna trycka ut perfekta tygpåsar eller totebags på egen hand med Dropmerch eller kontakta oss för hjälp och tips!