Det finns många olika typer av t-shirts att välja mellan, så det är inte alltid lätt att veta vilken som är bäst.

Här är några tips på hur du kan trycka en t-shirt:

 

  • Först och främst, se till att du väljer en t-shirt som passar din stil. Om du är ute efter en informell t-shirt för att bära på stranden, kanske en enkel vit t-shirt är det bästa valet. Men om du vill ha en t-shirt som du kan använda till mer formella tillfällen, kanske du vill välja en t-shirt med lite mer design.

  • Se till att du har rätt storlek på t-shirten. En t-shirt som är för stor kommer inte att se bra ut, och en t-shirt som är för liten kommer inte att vara bekväm. Prova olika storlekar för att se vilken som passar dig bäst.

  • När det gäller färg, det finns inget rätt eller fel. Det viktigaste är att du väljer en färg som du gillar och som passar din stil.

  • Om du vill ha en t-shirt med tryck, se till att du väljer ett tryck som du gillar och som passar din stil. Det finns många olika typer av tryck, så ta lite tid att undersöka vilka alternativ som finns.

  • Se till att du har rätt storlek på trycket. Ett för stort tryck kommer inte att se bra ut, och ett för litet tryck kanske inte syns tillräckligt tydligt. Prova olika storlekar för att se vilken som passar dig bäst.

(du hittar vårt utvalda sortiment av kläder som passar att trycka på här)

 

Bra bomullströjor ger grymt tryck

En bomulls t-shirt är ett bra val för många olika tillfällen. Bomull är ett andningsbart material, så det är bekvämt att bära på en varm dag. Det finns också många olika bomulls t-shirts att välja mellan, så du kan enkelt hitta en som passar din stil. Ringspunnen bomull är ett bra val om du är ute efter en t-shirt som kommer att vara bekväm och hålla sig form.

En polyester t-shirt är ett bra alternativ för människor som svettas mycket. Polyester är ett Material som inte absorberar fukt, så det håller dig sval och torr under långa dagar. Det finns också många olika polyester t-shirts att välja mellan, så du kan hitta en som passar din stil.

 

Sidosömmar

Dessa t-shirts har ofta en mer avslappnad passform, så de är bekväma att bära. De flesta människor föredrar denna typ av t-shirt eftersom den är så bekväm. Dessutom är det en bra idé att välja en t-shirt utan sidosömmar om du planerar att använda den för sport eller aktiviteter. Sidosömmar kan ibland vara irriterande när man rör sig mycket.

 

Gildan heavy cotton t-shirt

Detta är en av de mest populära t-shirtarna på marknaden. Dessa t-shirts har en bra passform, och de är gjorda av högkvalitativ bomull. Dessutom är dessa t-shirts mycket prisvärda. Om du är ute efter en bra t-shirt till ett bra pris, är detta ett bra val.

 

Organisk bomull t-shirt

Dessa t-shirts är gjorda av 100% ekologisk bomull. Detta material är mjukt och bekvämt, och det är bra för miljön. Dessutom är dessa t-shirts ofta lite dyrare än vanliga t-shirts. Om du är ute efter en t-shirt som är både bekväm och miljövänlig, är detta ett bra val.

 

Fair trade t-shirt

Dessa t-shirts är gjorda av bomull som odlats på ett schysst sätt. Detta innebär att odlarna får en rättvis lön, och att de arbetar under bra arbetsvillkor. Dessutom är dessa t-shirts ofta lite dyrare än vanliga t-shirts. Om du vill ha en t-shirt som är gjord på ett schysst sätt, är detta ett bra val.